Pronájem obchodních prostor, 75 m2, U družstva Repo, Praha 4 - Nusle

Popis objektu

Nabízíme k pronájmu obchodní prostory s výlohou a vstupem z ulice a vstupem ze dvora s nákladní rampou. Oba vstupy jsou zabezpečeny mřížemi. Volné ihned. Prostory lze velmi dobře využít jako obchod i jako kanceláře. Nacházejí se ve stylovém, zrekonstruovaném cihlovém domě z počátku 60. let. 20. století.

Dispozice: velká místnost s výlohou a vstupem z ulice tč. rozdělená na dvě části, další místnost se vstupem do vnitrobloku, chodba, kuchyňka, samostatné WC. Fotky jsou pouze informativní, prostor se pronajímá bez bez nábytku.

Vybavení: plovoucí podlahy, kuchyňská linka s dřezem, samostatné WC. Ústřední topení - nová plynová kotelna pro celý pro dům. V prostorách jsou nainstalovány měřiče vody.

Dobré parkování i dostupnost MHD - nedaleko jsou Arkády a metro Pankrác, 5 minut pěšky je k zastávce tramvaje a autobusů na Nuselské ulici.

K ceně nájmu je třeba připočítat zálohy za služby 3.500 Kč/měs. (popelnice, úklid, vodné stočné, teplá voda, ÚT) + elektřinu, kterou si nájemce převádí na sebe. Odměna RK jen 1/2 nájmu + DPH.

The space is located in a stylish, renovated house from the early 60s. Rooms have 2 inputs - direct entrance from the street and shop window, rear entrance to the courtyard where the cargo ramp. Kitchenete, toilet. Central heating - new gas boiler room for the whole house. T The rent must be added advance for services: garbage, cleaning, water and backup heating costs in the amount of CZK 3.500. Electricity is paid by the tenant directly.

Mapa