Pronájem haly a dvou kanceláří v širším centru Prahy, 184 m2, Křesomyslova, Praha 4 - Nusle


Pronajmuto



další obrázky







Popis objektu

Nabízíme k pronájmu rozsáhlé prostory cca (184 m2) po kompletní rekonstrukci s jedním parkovacím stáním v ceně v širším centru Prahy na výborně dostupném místě - Na Fidlovačce, blízko náměstí Bratří Synků. Bez provize RK! Jen pro plátce DPH, k dispozici od 1.6.2018.

Jedná se o halu (cca 128 m2) s bezbariérovým přístupem s malou nájezdovou rampou a dvě kanceláře (24 m2 a 20 m2) se zázemím - kuchyňka a 2x WC se sprchou. Horní plachta v čele haly (6,5m x 2,3m) v ceně nájmu. Možnost pronájmu terasy (cca 55 m2) za 2 900 Kč/měs.
Kromě jednoho parkovacího stání v ceně nájmu je k dispozici vlastní vyhrazené parkoviště pro zákazníky (14 míst), dobré parkování v okolí, velmi dobrá dostupnost MHD, snadný dostup na D1.

Vybavení:
PC síť po celé provozovně, připojení ADSL, 2 x zásuvka 280 V, centrální vysavač, elektronické zabezpečení, kamerový systém. Hala (výška stropu 2,5m) je zateplená a vytápěná, s novými plastovými okny a novou dlažbou.

Využití:
Objekt vhodný na kanceláře, vzorkovnu e-shop, drobnou výrobu, tělocvičnu se zázemím atd. Není vhodné pro sklad nebo výrobu s velkým pohybem zboží.

K ceně za nájem je třeba připočítat zákonné DPH a zálohy na služby cca 3500 Kč/měs + DPH (podružná měřidla). Kauce jeden a půl nájemného, bez provize pro RK!

Mapa