Pronájem garsoniéry 29 m2, Svatoslavova, Praha 4 - Nusle


Pronajmuto



další obrázky






Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu prostornou a tichou garsoniéru po rekonstrukci ve vyhledávané části Nuslí. Nachází se ve 4. patře činžovního domu z třicátých let minulého století. V domě je nový výtah. Byt je vybaven lednicí, jinak je bez pračky a bez nábytku. Ideální bydlení pro jednu osobu nebo pár (max. 2 osoby). Pronájem minimálně na rok, majitel domu upřednostňuje zájemce bez domácích mazlíčků.
Byt nelze dál podnajímat ani využívat ke krátkodobým pronájmům.

Byt je situován do klidného vnitrobloku. Pěkné místo v klidné ulici - dům je umístěn proti parku, nad kterým začíná vilová část Nuslí. Skvěle dostupné místo MHD - za rohem stanice tramvaje i autobusu, v dosahu jsou stanice metra Pražského povstání i,Vyšehrad nebo I.P. Pavlova. V místě je řada obchodů, restaurací, bank, divadla Na Jezerce nebo Na Fidlovačce. V dosahu jsou i velké oblíbené parky Grébovka, Jezerka, Folimanka a Vyšehrad.

Dispozice: předsíň (cca 3 m2), pokoj (cca 22 m2), komora (cca 1 m2), koupelna s WC (cca 3 m2).

Vybavení: kuchyňská linka s elektrickým dvouvařičem a digestoří a ledničkou. Koupelna se sprchovým koutem a WC, bez pračky. Topení - 1 x nový akumulační přímotop, ohřev vody el. boiler. Komora s policemi. V pokoji PVC, zbytek bytu dlažba. UPC.

K ceně nájmu je třeba připočítat poplatky za služby 1.000 Kč/os/měs. (vodné stočné, popelnice, výtah, úklid a osvětlení domu). V bytě je vodoměr. Elektřinu si nájemce přihlašuje na sebe a platí zvlášť - vše na elektřinu tzn. výhodný tarif! Kauce 15.000,-Kč. Odměna RK je 1/2 nájmu.

Mapa