Pronájem bytu s balkonem 2+kk, 54 m2, náměstí Generála Kutlvašra, Praha 4 - Nusle


Pronajmuto



další obrázky









Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu tichý a slunný byt s balkonem a velkým sklepem v krásné části Nuslí. Byt má úžasný výhled do parku a nachází se ve 3. patře historického činžovního domu bez výtahu. Jsou zde částečně zachovalé původní prvky.
Byt je nezařízený a je k dispozici ihned.

Oblíbená lokalita s výbornou dostupností MHD - blízko zastávky tramvají, autobusu, několik minut pěšky na metro. V místě je spousta obchodů, restaurací, kaváren, divadla, parky, nedaleko OC Arkády.

Ideální byt pro pár. Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Není vhodné pro spolubydlení. Majitel si nepřeje využívání bytu ke krátkodobým pronájmům.

Dispozice: předsíň s kuchyňským koutem, ze které se vstupuje do prvního pokoje, do koupelny s WC. Průchozí pokoje.
Okna bytu jsou situována do klidné ulice s výhledem do parku (východ) a do vnitrobloku (západ).

Vybavení: kuchyňská linka, plynový sporák, digestoř. Koupelna s vanou, samostatné WC, komora. Vytápění 2 x plynové WAW, ohřev vody elektrický boiler.
Nábytek a lednička na fotografiích patří bývalému nájemníkovi - není součástí vybavení.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 550 Kč/os/měs (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu). Energie (elektřinu a plyn ) si nájemce přihlašuje na sebe. Jistota (vratná kauce) 13 000, odměna RK je jeden nájem.

Mapa