Pronájem bytu 2+1 se dvěma balkony, 82 m2, Orebitská, Praha 3 - Žižkov


Pronajmuto



další obrázky











Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu velmi pěkný velký byt 2+1 se dvěma balkony (82 m2) na vyhledávaném místě - v této části Žižkova již končí oprava komunikací a nové vydláždění chodníků. Nezařízený byt se nachází ve 2. patře pěkného činžovního domu z roku 1906 bez výtahu. K dispozici ihned.

Příjemné bydlení s atmosférou starých měšťanských časů - v bytě jsou po rekonstrukci zachovány některé původní prvky - štuky a lišty na stropech, dveře a okna s původním kováním, parkety v pokojích.
Skvělá dostupnost MHD - autobusy, tramvaje, blízko stanice metra Florenc nebo Hlavní nádraží. V okolí je řada obchodů, restaurací, bister, jeden z největších pražských parků Vítkov, Žižkovské divadlo.

Byt má samostatné vstupy z kuchyně do přibližně stejně velkých pokojů - je vhodný pro rodinu (max. 4 osoby) nebo i pro spolubydlení (max. 2 osoby). Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Byt nelze dál podnajímat ani využívat ke krátkodobým pronájmům.

Dispozice: z předsíně se vstupuje do kuchyně, koupelny, na samostatné WC, do komory. Z kuchyně jsou samostatné vstupy do obou přibližně stejně velkých pokojů.

Vybavení: kuchyňská linka se sporákem a digestoří, nové bezpečnostní vchodové dveře, na oknech rolety, bez nábytku. Vlastní ústřední topení - plynový kotel ohřívá i vodu. V pokojích jsou parkety, v kuchyni plovoucí podlaha, zbytek dlažba.

K ceně za nájem je třeba připočítat zálohy na služby 690,-Kč/os/měs (vodné stočné, popelnice, revize komínu pro byt, úklid a osvětlení domu) a energie (elektřinu a plyn), které si nájemce přihlašuje na sebe a platí zvlášť. Kauce 1 nájem, odměna RK 1 nájem.

Mapa