Pronájem podkrovního atelieru 1+kk, 30 m2, Sezimova, Praha 4 - Nusle


Pronajmuto



další obrázky









Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu útulný atypický podkrovní prostor v širším centru Prahy. Klidné bydlení s krásným výhledem se nachází v 5. patře činžovního domu bez výtahu. Byt je k dispozici ihned.
Dům i byt jsou po kompletní rekonstrukci včetně nových oken, klimatizace a izolace střechy.

Vyhledávané a výborně dostupné místo poblíž náměstí Bratří Synků (tramvaje, autobus), dobře dostupní i metro C. V okolí jsou velké parky (Grébovka, Folimanka, Vyšehrad), spousta obchodů, restaurací, kaváren ale i poliklinika a divadla Na Jezerce a Na Fidlovačce.

Byt je vhodný maximálně pro jednu osobu. Majitel upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Byt nelze dál podnajímat ani využívat ke krátkodobým pronájmům.

Dispozice: otevřený prostor, ze kterého se vstupuje do koupelny a na samostatné WC.

Vybavení: kuchyňská linka se zabudovanou malou lednicí, varná deska (dvouvařič), jídelní kout se dvěma židlemi, šatní skříň. Koupelna se sprchovým koutem. Ohřev vody a topení na elektřinu. UPC v domě.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 550 Kč/os/měs (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu) + elektřinu (cca 1600 Kč). Vratná kauce 12000 Kč, odměna RK je ve výši jednoho nájmu.
Majitel domu dodá PENB, zatím uvádíme třídu G.

Mapa