Pěkný byt k pronájmu na Žižkově, Praha 3, ulice Cimburkova, 2. patro, 54m2


Pronajmuto



další obrázky


Popis objektu

Nabízíme k pronájmu prostorný byt 1+1 o rozloze 54 m², který se nachází ve druhém patře pavlačového domu bez výtahu

V pokoji jsou na podlaze pěkná dřevěná prkna. V kuchyni je linka, lednice, sporák a myčka nádobí. V koupelně je pračka. Výhodou je velká předsíň s úložným prostorem ve vest. skříni.

Celkový měsíční nájem činí 14,500 Kč. K tomu je třeba připočítat zálohy na služby a energie, které nejsou zahrnuty v nájemném. Zálohy na služby (vodné, popelnice atd. jsou 700 Kč/měsíčně. Elektřinu a plyn si nájemce převádí na sebe a hradí přímo dodavatelům. Kauce je ve výši 20,000 Kč. Provize RK 1/2 nájmu + DPH.
V bytě je nový kondenzační kotel, což zabezpečuje jeho efektivní vytápění.

Žižkov je oblíbenou pražskou čtvrtí, která nabízí kompletní občanskou vybavenost, včetně obchodů, kaváren, parků a kulturních zařízení. Zároveň je zde výborná dopravní dostupnost do všech částí Prahy díky městské hromadné dopravě. V blízkosti domu se nachází zastávky tramvaje a autobusu, což umožňuje snadné a rychlé cestování po celém městě.

Tento byt je vzhledem ke své lokalitě, vybavení a rozumné ceně ideálním řešením pro jednotlivce nebo pár, který hledá dostupné bydlení v širším centru Prahy. Prohlídky bytu budou možné od 22.7.2024.

Mapa