Pronájem bytu po rekonstrukci 1+1, 70 m2, Cimburkova, Praha 3 - Žižkov

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu prostorný, vzdušný a světlý byt o výměře byt 70m2 po právě dokončené rekonstrukci v pěkném historickém rohovém u Prokopova náměstí. Dům byl původně pavlačový - pavlač byla sice zasklena, ale stále dotváří kolorit dobového žižkovského bydlení. Byt je ve 3. patře.

Dispozice: Z předsíně jsou samostatné vstupy do koupelny s WC, komory a do velké kuchyně. Z kuchyně se pak vstupuje do velkého rohového pokoje. Vzhledem k této dispozici není byt vhodný pro spolubydlení. Ideální je pro pár. Majitel preferuje id. 1-2 nájemce bez domácích mazlíčků.

Vybavení: Rohová kuch. linka se sporákem a myčkou, úložná komora. Koupelna se sprch. koutem a WC. Na podlahách v pokoji i kuchyni jsou krásné parkety. Plynový kotel ústředního topení jen pro tento byt.

Skvěle dostupné místo MHD v širším centru Prahy - autobusy, tramvaje, metro. V blízkosti je vstup do Žižkovského tunelu - zkratky do Karlína. V ulici je několik hotelů, v okolí je spousta obchodů, bister, kaváren a i vstup do jednoho z největších pražských parků - Vítkova.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 700,-Kč/os/měs. (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu). Elektřinu a plyn si nájemce přihlašuje na sebe. Kauce 30.000,-Kč, odměna pro RK 1/2 nájmu. K dispozici ihned. Byt je připraven k nastěhování. Prohlídky jsou možné po dohodě, tak nás neváhejte kontaktovat.

Mapa