Pronájem bytu 1+1, 40 m2, Cimburkova, Praha 3 - Žižkov

Popis objektu

Nabízíme k pronájmu částečně zařízený útulný byt v 1. patře typického žižkovského domu bez výtahu. Udržovaný dům s majitelem se nachází ve vyhledávané lokalitě v srdci Žižkova. Skvěle dostupné místo MHD - několik minut do centra. V okolí spousta obchodů, restaurací a barů. Přes ulici je vstup do jednoho z největších pražských parků - Vítkova a do Žižkovského tunelu, zkratky do Karlína. K dispozici ihned.

Ideální bydlení pro jednu osobu nebo pro pár. Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků (max. 2 osoby). Vzhledem k dispozici (průchozí místnosti) byt není vhodný pro sdílené bydlení. Byt nelze krátkodobě podnajímat.

Dispozice: Do bytu se vstupuje z chodby domu (bývalá nově zasklená pavlač) - do kuchyně, dále do pokoje. Okno z kuchyně vede do chodby domu na nově rekonstruovanou zasklenou pavlač (západ), prostorný pokoj je situován na východ, do ulice.

Vybavení: Kuchyňská linka se sporákem, ledničkou a pračkou. V bytě je vše na elektřinu tzn. výhodný tarif! 1x nové akumulačky, 1x nový přímotop, ohřev vody - el. boiler. Koupelna je s vanou, samostatné WC v bytě. V kuchyni jsou stůl a židle, v pokoji je šatní skříň.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 550 Kč/osoba/měsíčně (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu) + elektřinu, kterou si nájemce přihlašuje na sebe. Kauce 10 000 Kč, odměna RK 1/2 nájmu.

Mapa