Pronájem nezařízeného bytu po rekonstrukci 1+1, 50m2, náměstí Generála Kutlvašra, Praha 4 - Nusle

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu byt po právě dokončené rekonstrukci ve 3. patře krásného historického domu. Dům je obklopen parky a nachází se v žádané horní části Nuslí s výbornou dostupností MHD (tramvaj za rohem). V místě je spousta obchodů, restaurací, kaváren., naproti je škola a v sousedním parčíku je dětské hřiště. Během rekonstrukce byla mimo jiné nově upravena koupelna, vyměněny podlahy a kuchyňská linka a opraveny původní dobové vnitřní dveře. Nezařízený byt má k dispozici i zděnou sklepní kóji a je k nastěhování ihned.

Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Ideální bydlení pro max. 2 osoby. Byt není vhodné ke sdílenému bydlení (průchozí místnosti). Majitel domu si nepřeje využívat byt ke krátkodobým podnájmům.

Dispozice: Z předsíně se vstupuje do kuchyně, komory a na samostatné WC. Z kuchyně je dále vstup do pokoje a z toho pak do koupelny. Okna vedou směrem do parku před domem a je z nich krásný výhled na Vinohrady.

Vybavení: nová kuchyňská linka s novým sporákem. Nově zrekonstruovaná koupelna se sprch. koutem, WC je samostatné. Vytápění bytu je plynovými topidly Waw, ohřev vody zajišťuje el. boiler.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 500 Kč/os./měs. (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu). Energie (elektřinu a plyn) si nájemce přihlašuje na sebe a platí zvlášť. Kauce 15 000 Kč, odměna RK ve výši 1/2 měsíčního nájmu.

Mapa