Pronájem bytu 1+1, 47 m2, náměstí Generála Kutlvašra, Praha 4 - Nusle

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu velmi pěkný světlý byt ve 2.patře krásného historického domu na náměstíčku pojmenovaném po jednom z hrdinů Pražského povstání roku 1945. Dům je obklopený parky a nachází se v žádané horní části Nuslí s výbornou dostupností MHD. Z bytu je výhled do parku. V místě je spousta obchodů, restaurací, kaváren, zastávka tramvaje je za rohem. Kousek pěšky od významné křižovatky MHD náměstí bratří Synků.
Nezařízený byt je po úpravě a má k dispozici i zděnou sklepní kóji. K nastěhování ihned.

Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Ideální bydlení pro jednoho či pár (max. 2 osoby). Byt není vhodný ke sdílenému bydlení (průchozí místnosti). Majitel domu si nepřeje využívat byt ke krátkodobým podnájmům.

Dispozice: z velké předsíně se vstupuje do koupelny a kuchyně. Z kuchyně pak do pokoje.

Vybavení: rohová kuchyňská linka s plynovým sporákem. Koupelna s vanou a WC. Plovoucí podlahy, vytápění plynovými topidly Waw.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 500 Kč/os/měs. (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu). Energie (elektřinu a plyn) si nájemce přihlašuje na sebe a platí zvlášť. Kauce 13 000 Kč, odměna RK jeden nájem.

Mapa