Pronájem bytu 1+1 v činžovní vile s parkovacím stáním, ulice K zámku, Praha 9 - Dolní Počernice

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu pěkný světlý byt s plně vybavenou kuchyní v 1. patře činžovní prvorepublikové vily. K bytu náleží a je v ceně 1 parkovací stání před domem.
Výborná adresa - zelená vilová čtvrť nedaleko zámku obklopená parky. V blízkosti je rybník, golfové hřiště i tři známé hospody. V místě je plná občanská vybavenost .

Výborná doprava do centra Prahy - vlakem 11 min na Masarykovo nádraží, autem po Východní spojce (část Pražského okruhu).

Bydlení max. pro 2 osoby, minimální doba pronájmu 1 rok. Majitel preferuje zájemce bez domácích mazlíčků.

Dispozice: předsíň, pokoj, kuchyň, velká koupelna se sprchovým koutem a WC.

Vybavení: rohová kuchyňská linka s nádobím, el. sporákem a indukční deskou, vestavěnou myčkou, lednicí a mikrovlnnou troubou. Stůl, židle, konferenční stolek a TV skříňka. V předsíni jsou velké moderní vestavěné šatní skříně. Nová plastová okna, plovoucí podlahy, dlažba. Topení ústřední plynové s kotelnou v suterénu domu. K bytu náleží sklep, který může nájemce využívat.

K ceně za nájem je třeba připočítat zálohy za služby (ústřední topení, vodné stočné, teplá voda, popelnice, úklid a osvětlení domu) + elektřina, která dlouhodobě činí cca 770,-Kč měsíčně. Odměna RK je 5.400,- Kč.