Pronájem bytu po rekonstrukci 1+1/B, 50m2, Žateckých, Praha 4 - Nusle

Dům
Pronajmuto



další obrázky






Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu velmi pěkný byt 1+1 s balkonem, po rekonstrukci, v prvém patře zatepleného cihlového domu s výtahem.

Ideální byt pro jednu osobu či pár. Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Byt není vhodný pro spolubydlení a nelze jej krátkodobě pronajímat.

Okna bytu jsou situována na jihovýchod, do klidné ulice se vzrostlými stromy, kde se dá dobře zaparkovat. Vyhledávané bydlení nedaleko Vyšehradu se skvělou dostupností MHD (metro C nebo tramvaje). V okolí je veškerá občanská vybavenost.

Činžovní dům ze čtyřicátých let minulého století má novou vlastní plynovou kotelnu a solární panely na střeše (energ. třída D), což znamená značnou úsporu energií a nízké náklady na ÚT a teplou vodu.

Dispozice bytu: velká předsíň se dvěma skříněmi, ze které se vchází do pokoje a kuchyně, do koupelny, na samostatné WC a do malé komory.

Vybavení: rohová kuchyňská linka s varnou deskou a elektrickou vestavěnou troubou a digestoří. V pokoji je velká šatní skříň. Byt má nová plastová okna, žaluzie a zachovalé původní dveře s kováním. V domě je UPC. Vytápění ÚT. Koupelna je s vanou, WC je samostatné. Na podlahách parkety a PVC.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby v příp. jedné osoby 1.800,-Kč za měsíc (ÚT, vodné stočné, teplá voda, úklid a osvětlení domu). V případě 2 osob 3.000,-Kč. Elektřinu si nájemce přihlašuje na sebe. Kauce 15.000,-Kč, odměna RK jeden nájem.

Nábytek na fotkách, který není výše v textu výslovně uveden (lednice, židle, stůl, knihovna) patří předchozímu nájemci a lze jej od něj za zůstatkovou cenu odkoupit.

Prohlídky jsou možné ještě 29.12.2018 kolem oběda a lze je dohodnout telefonicky na tel. 603 420 770.

Mapa