Pronájem bytu po rekonstrukci 1+1, 49 m2, náměstí Generála Kutlvašra, Praha 4 - Nusle


Pronajmuto



další obrázky






Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu velmi pěkný světlý a prostorný byt ve zvýšeném přízemí (výška prvního patra) krásného historického domu. Dům obklopený parky se nachází v žádané části Nuslí s výbornou dostupností MHD. V místě je spousta obchodů, restaurací, kaváren, nedaleko OC Arkády.
Nezařízený byt je po rekonstrukci, má k dispozici zděnou sklepní kóji a je k nastěhování ihned.

Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Ideální bydlení pro pár (max. 2 osoby), není vhodné ke sdílenému bydlení (průchozí místnosti). Majitel domu si nepřeje využívat byt ke krátkodobým podnájmům.

Dispozice: z velké předsíně se vstupuje do kuchyně, koupelny, komory a na samostatné WC. Z kuchyně je vstup do pokoje.

Vybavení: kuchyňská linka s plynovým sporákem, vestavěné dřevěné patro v pokoji, věšák a botník v předsíni, vlastní ústřední topení - plynový kotel, který ohřívá i vodu. Koupelna s vanou, samostatné WC, plovoucí podlaha v kuchyni a pokoji, zbytek bytu dlažba. Bezpečnostní kovové mříže u vchodových dveří do bytu.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 500 Kč/os/měs (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu). Energie (elektřinu a plyn) si nájemce přihlašuje na sebe a platí zvlášť. Kauce 12 000 Kč, odměna RK jeden nájem.

Mapa