Pronájem bytu v širším centru 1+1, 45 m2, Lounských, Praha 4


Pronajmuto



další obrázky






Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu útulný a světlý nezařízený "retro" byt na žádaném místě v širším centru Prahy. Byt je umístěn ve třetím patře domu po rekonstrukci i s novým výtahem a nachází se v kvalitní cihlové zástavbě ze šedesátých let minulého století. Skvěle dostupné místo MHD (několik minut pěšky od stanice metra Vyšehrad), v okolí je nejen řada obchodů, restaurací a kaváren, ale i divadla a velké parky.

Byt má nová plastová okna, je nově vymalovaný, situován na jih. K dispozici ihned.

Příjemné bydlení pro pár (max. pro 2 osoby). Majitel bytu dává přednost zájemcům bez domácích mazlíčků, byt není vhodný ke sdílenému bydlení a nelze ho krátkodobě podnajímat.

Dispozice: z prostorné předsíně se vchází do všech místností - kuchyně, pokoje, koupelny, WC a komory.

Vybavení: kuchyňská linka s plynovým sporákem, není zde lednička ani pračka, bez nábytku. Koupelna s vanou, samostatné WC. Ústřední topení. V bytě jsou měřidla topení, teplé a studené vody. UPC v domě, do bytu není zavedeno.

K ceně za nájem je třeba připočítat zálohy za služby 2 000 Kč/os/měs, v případě 2 osob 2500 Kč/měs (vodné stočné, teplá voda, ústřední topení, výtah, úklid a osvětlení domu) a poplatky za elektřinu a plyn, které se platí zvlášť. Kauce 1 nájem, odměna RK 1 nájem.

Mapa