Pronájem částečně zařízeného bytu 1+1, 54 m2, Orebitská, Praha 3 - Žižkov


Pronajmuto



další obrázky

Popis objektu

Nabízíme k pronájmu atypický pěkný a prostorný byt na oblíbeném Žižkově. Nachází se v 1. patře historického činžovního domu bez výtahu. K dispozici ihned.
V bytě jsou částečně zachovalé původní secesní prvky - štuky na stropech, dřevěné obklady oken, krásné renovované parkety, dvoukřídlé vnitřní dveře. Atypický pokoj má tvar pětiúhelníku,
Výborně dostupné místo MHD - autobusy, tramvaje, nedaleko metro Florenc či Hlavní nádraží. V místě je spousta obchodů, restaurací, bister, také velký park - Vítkov.

Pěkné bydlení v širším centru Prahy (max. 2 osoby). Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Byt není vhodný pro spolubydlení (průchozí místnosti), byt nelze dál podnajímat.

Dispozice: z chodby domu se vstupuje do prostorné kuchyně, odtud do pokoje a do koupelny.

Vybavení: vstupní bezpečnostní dveře, v kuchyni kuchyňská linka, vestavěná plynová deska, elektrická trouba, digestoř, lednice s mrazákem. Dvě šatní skříně - v kuchyni
a pokoji. Rolety v oknech. V koupelně je sprchový kout a WC. Vlastní ústřední topení - plynový kotel pouze pro tento byt ohřívá i vodu.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 650 Kč/os/měs (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu) + energie (plyn a elektřina), které si nájemce přihlašuje na sebe. Kauce 15 000 Kč, odměna RK jeden nájem.

Mapa