Pronájem restaurace 285m2, bez odstupného, Praha 2 - Vinohrady, ulice Na Kozačce

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu zavedenou a vybavenou restauraci v lukrativní lokalitě Vinohrady, a to bez odstupného a bez provize pro RK.

Restaurace byla v provozu téměř dvacet let, nyní je pro veřejnost uzavřena. Prostory jsou vhodné pro navázání na zavedený provoz plnohodnotné restaurace s kapacitou cca 100 míst nebo je lze využít i jako minipivovar či klub. Kromě výše uvedené metráže lze využívat i venkovní dvorek cca 57m2 ve vnitrobloku - upravený na venkovní posezení, který je ve výlučném užívání vlastníka pronajímané jednotky (plocha dvorka není do výměry 285m2 započtena). Kapacitu lze ještě rozšířit o zahrádku na ulici.

Jedná se o velmi pěkné dvoupodlažní prostory se zázemím. V 1. nadzemním podlaží se nachází bar, jedna restaurační místnost, WC a schodiště do dolního podlaží. V 1. podzemním podlaží jsou: další restaurační místnosti pro hosty, kuchyně, WC a zázemí (skladové prostory, přípravny, šatna atd.).

Restaurace je řádně zkolaudovaná a na katastru je vedená jako jednotka - jiný nebytový prostor a má jednoho vlastníka, tzn. snadné jednání. Pronajímá se vč. vybavení a inventáře. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Prohlídka je možná po dohodě.

We offer for rent a restaurant. Total area of this commercial unit is ​​285 sqm. Great location: Prague 2 - Vinohrady. This space is on the ground floor and on the underground floor and it is fully furnished with furniture and equiped kitchen. There are not demanded any other paymets exept safety deposit, rents and services.

Tours are possible, more info in our office.

Mapa