Pronájem reprezentativního bytu 5+kk, 127m2 + garáž , po rekonstrukci v činžovní vile, Na Květnici

výhled z bytu
Pronajmuto
další obrázky

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu krásný nově kompletně zrekonstruovaný byt 5+kk (užitná plocha 127 m2) ve vilové části Nuslí s nádherným výhledem do Nuselského údolí a na Vršovice a Vinohrady.

Klidné bydlení v prvorepublikové rondokubistické činžovní vile z roku 1928 (s celkem 4 byty). Vila je nově nákladně a citlivě zrekonstruovaná vč. systému vytápění tepelným čerpadlem, což znamená velmi nízké náklady na topení a teplou vodu. PENB je výborné hodnoty - třída B, což u nájemních bytů není běžné.

V ceně nájmu je i jedno parkovací místo ve dvougaráži na pozemku, zahrada vily není k dispozici. Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Byt nelze krátkodobě podnajímat.

Byt zabírá celé první patro vily - viz půdorys v příloze. Byt má kompletně vybavenou kuchyň a dvě koupelny. Jeden z pokojů je menší a ideálně využitelný jako pracovna.

Nadstandardní bezpečnostní vstupní dveře do bytu, kuchyňská linka vybavená spotřebiči Bosch (lednice s mrazákem a myčka, elektrická varná deska, elektrická trouba, digestoř), jedna koupelna je s vanou, sprchovým koutem a WC, druhá koupelna je se sprchovým koutem a WC. Vnitřní dveře z masivního dřeva, dřevěná okna, podlahové vytápění, stromečkové parkety, dlažba v koupelnách, v předsíni marmoleum.

Z nejkrásnější nuselské lokality je jen pár minut chůze na zastávku tramvaje, v dosahu jsou i stanice metra (Vyšehrad a Pražského povstání). Velmi dobrá dostupnost do centra tramvají. V okolí je řada obchodů, kaváren, restaurací, velké parky a divadla Na Jezerce či Na Fidlovačce. V blízkosti se nachází např. mateřská školka, základní škola i gymnázium.

K ceně za nájem je třeba připočíst zálohy na služby: 1.500,- Kč měsíčně za vytápění za byt + 500 Kč/os./měs. jako zálohy na služby (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu) + elektřinu, kterou si nájemce převádí na sebe. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu, odměna RK je ve výší 1/2 měsíčního nájmu.

We offer exclusively for rent beautiful, newly reconstructed apartment in a residential area with a wonderful view on the valley Nusle, Vršovice and Vinohrady.
Apartment is with a fully equipped kitchen and has two bathrooms. In the rental price is one parking space in a double garage on the land, villa garden is not available.
Quiet accommodation in the 1920s rondocubian apartment villa with 4 apartments. The whole villa has been costly and sensitively renovated.

The apartment occupies the whole first floor of the villa - see the plan in the photogallery.

Kitchen is equipped with Bosch appliances (fridge with freezer and dishwasher). One bathroom is with the bath, shower and toilet, the second bathroom is with a shower and toilet. Wood interior doors, wooden windows, underfloor heating, parquet floors, tiles in the bathrooms, in the hall is marmoleum. Because of the heat pump there are low heating and water heating costs.

The most beautiful location in Nusle is a few minutes walk to the tram stop. Very good access to the city center by tram. Metro station Line C Vysehrad is easy to reach.

The price for the rent must be added to the service charges: CZK 1,500 per month for heating per apartment + CZK 500 / per person / month for services ( dustbin, cleaning and lighting of the house) + electricity,. Deposit 30.000 CZK, reward for real estate agency 14.500 CZK.

Mapa