Pronájem atypického bytu 5+1, 100 m2, Prokopova ul., Praha 3 - Žižkov


Pronajmuto



další obrázky







Popis objektu

Nabízíme k pronájmu atypické a klidné bydlení v bytě 5+1 po rekonstrukci vč. nových oken, vhodný ke společném bydlení. Nachází se v přízemí samostatné budovy ve dvoře historického činžovního domu (dům s majitelem).

Čtyři z pěti pokojů mají samostatný vchod z chodby (viz půdorys ve fotogalerii). Tzn. možnost využití pro společné bydlení (pracující nebo studenti), max. 5 osob. Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků.

Vyhledávané místo v srdci Žižkova, výborné spojení MHD - autobusy, tramvaje, nedaleko metro. Je zde spousta obchodů, restaurací, bister a kaváren. Přes ulici je vstup do jednoho z největších pražských parků - Vítkova, v blízkosti je Žižkovský tunel - pohodlná zkratka do Karlína.

Dispozice: viz půdorys ve fotogalerii.

Vybavení: kuchyňská linka se sporákem a digestoří, vlastní ústřední topení (plynový kotel ohřívá i vodu), v koupelně je sprchový kout a dvě umyvadla, samostatné WC. Velká komora s připraveným připojením na pračku, na oknech a vstupních dveřích bezpečnostní mříže.

K ceně za nájem třeba připočítat poplatky za služby 600 Kč/os/měs (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu) + energie (elektřina a plyn), které si nájemce přihlašuje na sebe. Vratná kauce 18 000 Kč, odměna RK 1 nájem.

Mapa