Pronájem bytu 3+kk, 90m2, U starého hřbitova, Praha 1 - Josefov

Popis objektu

K pronájmu exkluzivně nabízíme byt v centru staré Prahy nedaleko Pařížské ul. a Rudolfina s výjimečným výhledem na Židovský hřbitov. Byt je ve třetím patře krásného historického domu z roku 1912 bez výtahu. S haly jsou samostatné vstupy do všech tří pokojů, šatny a samostatného WC. Dva pokoje (ložnice) mají okna směrem k Vltavě. Třetí pokoj je propojen s kuch. koutem a vedle něj je ještě malý pokojík cca 2x2m (dříve pro služku). Výhled je do do upraveného vnitrobloku. Na podlahách jsou pakety nebo dubová dřevěná podlaha. V kuch. koutě je linka s vest. myčkou Bosch, kombinovaným sporákem a digestoří. V přilehlé spíži je lednice. V koupelně je vana, umyvadlo, bidet a pračka. Plynové ústřední topení pouze pro tento byt. V bytě jsou zachovány některé původní prvky (dveře, kování). K bytu lze užívat i sklepní kóji ve zrekonstruovaném suterénu domu a využívat společné posezení v krásně upraveném vnitrobloku s fontánkou a pergolou.
Byt nelze využívat ke krátkodobým pronájmům. Vzhledem k tomu, že v domě bydlí řada starousedlíků, dává majitel bytu přednost jednomu či dvěma klidným nájemcům - nekuřákům bez domácích mazlíčků, kteří ocení inspirativní atmosféru bývalého Židovského města.
K ceně nájmu je kromě zálohy na služby ve výši 650,-Kč za os./měs. třeba připočíst náklady na elektřinu a plyn. Kauce 2x měsíční nájem. Provize pro RK není v tomto případě od nájemce vyžadována. Volné od 15.9.2019, ale prohlídky jsou po dohodě možné již nyní.

We rent unfurnished apartment in a popular location in the Old Town, in the street U starého hřbitova with remarkable wiew to the famous Old Jewisch Cemetry.
Apartment 3+kitchen corner, 90 sqm, is located in a beautiful and fully renovated historical building without a lift on the third floor. The apartment consists of kitchen corner conected with living room, hall and two other bedrooms. Bathroom is with a bath, separate toilet.
The house is in the quater which use to be the Jewish Town near the famous street Pařížská street and Old Town Square with the unique and magic atmosphere of the old Prague with an excellent transport accessibility, near trams and metro A.

Mapa