Pronájem bytu po rekonstrukci 3+1 v centru, 75 m2, Jeruzalémská, Praha 1 - Nové Město

Popis objektu

Nabízíme k pronájmu světlý a tichý byt v centru Prahy v pěkném historickém činžovním domě blízko Václavského náměstí. Byt je ve 3. patře, v domě bez výtahu. Byt má společnou předsíň s dalším bytem. Vzhledem k společné předsíni majitel domu upřednostňuje nájemce bez domácích mazlíčků.
Byt je vhodný i pro spolubydlení. Majitel si však nepřeje, aby byl byt využíván pro krátkodobé pronájmy či střídání nájemníků. V současné době se v domě zprovozňuje optická síť - tzn. rychlý internet.

Dispozice bytu: dva samostatné neprůchozí pokoje a jeden průchozí pokoj. Ze společné předsíně s dalším bytem se vchází do kuchyně a pokojů. Okna kuchyně a dvou pokojů jsou situována do upraveného zeleného vnitrobloku (západ), jeden pokoj je situován do klidné ulice (východ). Koupelna a samostatné WC (pouze pro tento byt) jsou umístěny na společné předsíni.

Vybavení bytu: kuchyňská linka, digestoř. Koupelna s vanou, samostatné WC. Krásné renovované parkety v pokojích, repasovaná okna. Vlastní ústřední topení (plynový kotel).

K ceně nájmu je třeba připočíst náklady na služby ve výši 500,-Kč na osobu měsíčně (vodné stočné, úklid a osvětlení domu a popelnice) a poplatky za elektřinu a plyn, které si nájemce přihlašuje na sebe.

Pěkné a klidné bydlení v centru za zajímavou cenu, doporučujeme! Odměna RK 1/2 nájmu + DPH.

We rent a bright, quiet and spacious apartment in the downtown in a beautiful historic building near Wenceslas Square and Central Station. The apartment has been just finished editing - new kitchen line, stove, a beautiful renovated parquets in bedrooms. The apartment is unfurnished. Own central heating for the flat (gas boiler). Window, kitchen and two rooms are situated in the modified green courtyard, one room is situated in a quiet street. Newly renovated, spacious bathroom with tub and separate toilet are located on a common hallway with another apartment, but they are only for the rented apartment. Two smaller rooms have separate entrances, a large room is passable. The price of the rent must be added the cost of services (water, house cleaning and garbage cans) at CZK 500 per person per month and charges for electricity and gas. Nice and quiet living in the city at an attractive price, recommended!

Mapa