Pronájem bytu 2+1/B na skvělém místě Praha 10 -Vršovice, Moskevská ul.





další obrázky






Popis objektu

Slunný byt 2+1/B, o celkové užitné ploše 60 m² se nachází ve druhém patře historického cihlového domu z roku 1910 bez výtahu. Součástí bytu je praktický balkón o rozloze cca 3 m², s výhledem na pěší zónu - ideální pro relaxaci s šálkem kávy. Dalším benefitem je možnost užívání společné zahrady u domu.

Místnosti jsou průchozí a tak byt není vhodný ke spolubydlení. V pokojích jsou parkety, v menší koupelně je vana a pračka. V předsíní je vest. šatní skříň. WC je samostatné, ale je přístupné pouze přes společnou předsíň s dalším bytem, který má svoje WC v bytě. Vytápění jednotlivých místností je plyn. topidly Waw a el. akumulačními kamny.

K ceně nájmu 16.000,-Kč měsíčně je třeba připočíst zálohy na služby (voda, popelnice atd.) 700,-Kč/os./měs. Elektřinu a plyn si nájemce přehlašuje na sebe a hradí přímo dodavatelům. Kauce 20.000,-Kč, odměna RK 1/2 nájmu.

Poloha bytu je excelentně doplněna širokou nabídkou městské dopravy - několik tramvajových linek, které zajistí snadné a rychlé spojení s centrem Prahy. Vršovice a zejména dobře dostupná Krymská ul. jsou známy kavárnami, bary a restauracemi, které dodávají této lokalitě neopakovatelný ráz.

Tento byt představuje ideální bydlení pro méně náročné jednotlivce nebo pár hledající svůj nový domov v jedné z nejžádanějších částí Prahy. Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro další informace a domluvení termínu prohlídky.

Mapa