Pronájem bytu 2+1, 80 m2, Orebitská, Praha 3


Pronajmuto



další obrázky





Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu velmi pěkný, světlý a prostorný byt po rekonstrukci na oblíbeném Žižkově a to bez provize pro RK.

Byt se nachází se ve 3. patře historického činžovního domu bez výtahu. Na domovních chodbách je právě dokončována jejich celková rekonstrukce (byly opraveny omítky, natřeno zábradlí a je již i nově vymalováno).

Byt je nezařízený a jsou v něm zachovány i původní detaily - dvoukřídlé dveře, okna, kování a parkety v pokojích.

Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Pěkné bydlení pro rodinu (max. 4 osoby), v případě spolubydlení max. 2 osoby. K dispozici ihned.

Byt nelze dál podnajímat ani využívat ke krátkodobým pronájmům.

Dispozice: velká předsíň, kuchyň se spíží, dva pokoje se samostatnými vstupy z předsíně, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem, komora.

Vybavení: kuchyňská linka se sporákem a digestoří. Vlastní ústřední topení - plynový kotel pouze pro tento byt, ohřívá i vodu. Možnost připojení k rychlému internetu - anténa na střeše domu. Nové bezp. vstupní dveře.

Výborně dostupné MHD - 3 minuty autobusem na metro C Florenc. V místě jsou školy, školky, spousta obchodů, bister, kaváren a restaurací. Park Vítkov, nedaleko Žižkovské divadlo. K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 650,- Kč/os/měs. + energie (elektřinu a plyn cca 2500,-Kč /měs.), které si nájemce přihlašuje na sebe. Vratná kauce ve výši 20 000,- Kč.

U tohoto bytu není od zájemce ( budoucího nájemce) vyžadována odměna pro RK.

We offer for rent a beautiful apartment after reconstruction on the last floor of the apartment building witout a lift. Favorite location of Prague 3 , close to center. Flat consists of an entrance hall and a kitchen with a large kitchen line. All two rooms have separate entrances. Gas heating for this flat only. In the surrounding area there are all facilities and excellent public transport. The price of the rent must be added to the service charges 650 CZK per person (plus electricity and gas). A beautiful apartment in a great location, highly recommended! The owner does not want to short time, but this flat is perfect for sharing. There is not demanded any reward for the real estate agency.

Mapa