Pronájem zařízeného prostorného bytu 1+kk, 33 m2, Hvězdova, Praha 4 - Nusle


Pronajmuto



další obrázky





Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu velmi pěkný moderně zařízený byt. Je po kompletní rekonstrukci a nachází se ve 3. patře v domě s výtahem.
K dispozici ihned.
Byt se nachází v kompletně rekonstruovaném činžovním domě z třicátých let minulého století a má zachované některé původní prvky (např. parkety, dveře).
Žádaná lokalita má skvělou dopravní dostupnost - dům se nachází v blízkosti metra C Pankrác a obchodního centra Arkády, v blízkosti je divadlo a park Jezerka.

Vhodné pouze pro 1 osobu. Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Byt nelze dál podnajímat ani využívat ke krátkodobým pronájmům.

Dispozice: z předsíně, kde je umístěna kuchyňská linka, se vstupuje do pokoje, do koupelny a na samostatné WC.

Vybavení: kuchyňská linka s elektrickou varnou deskou, vestavěnou troubou a lednicí s mrazákem. Není zde pračka. V pokoji je rozkládací postel/pohovka, šatní skříň, stolek se dvěma židlemi, komoda, zrcadlo, lustr s větrákem. V koupelně je sprcha. Vytápění elektrický přímotop, ohřev vody elektrický boiler.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 620 Kč/os/měs (vodné stočné, výtah, popelnice, úklid a osvětlení domu) + elektřinu, kterou si nájemce přihlašuje na sebe. Kauce 15 000 Kč, odměna RK 1 nájem.

Mapa