Pronájem bytu 1+1/B, 44m2, Moskevská, Praha - 10 Vršovice

Popis objektu

Nabízíme k pronájmu pěkný, slunný byt s balkonem v 1. patře menšího činžovního domu. Byt je po celkové úpravě. V prostorné kuchyni je oddělená část s kuchyňskou linkou, sporákem a ledničkou a se sprchovým koutem. WC je samostatné, ale musí se do něj jít přes předsíň, která je společná s dalším bytem.

Ohřev vody el. boiler, vytápění WAW. V pokoji a jídelní části kuchyně jsou opravené a nově nalakované parkety. V pokoji je pěkná šatní skříň. V bytě jsou osvětlovací tělesa a tyče na záclony.

Dům se nachází na ulici Moskevská, hlavní tepně Vršovic, kde je spousta obchodů, bank a restaurací. Tato část ulice je však pro auta neprůjezdná. Výborná dostupnost MHD - před domem zastávka tramvají 22. Vhodné max. pro dvě osoby. Byt nelze dále podnajímat. Vzhledem k nově nalakovaným parketám dává majitel přednost nájemcům bez domácích mazlíčků. K ceně za pronájem je třeba připočítat poplatky ve výši 500,-Kč/osobu/měs. (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu) + energie, které si nájemce přihlašuje na sebe.
Kauce 15.000,-Kč. Odměna RK 1/2 nájmu.

We rent a nice, sunny and apartment with balcony, on the 1st floor of historical building. Partly furnished. Heating the water electric boiler, heating WAW (gas).The rooms have repaired parquets. The house is located on Moskevská, the main street - plenty of shops, banks, restaurants. Excellent MHD transport - tram No. 22 stop in front of house , near the bus. The rental price must be added charges (water, garbage, lighting and cleaning the house) + energy, which logs the tenant himself.