Prodej 1/2 rohového činžovního domu, Praha 10 - Vršovice, Moskevská ul.





další obrázky












Popis objektu

Nabízíme k prodeji ideální 1/2 rohového  bytového domu. Majitel druhé ideální poloviny domu o jejím prodeji neuvažuje.

Dům z roku 1910 je situovaný v žádané lokalitě širšího centra v Praze 10 - Vršovicích, v nově revitalizované zóně Moskevská. V domě je 6 bytů a 2 nebytové prostory v přízemí se samostatnými vstupy z ulice, rohový prostor je kolaudovaný jako lékárna a menší obchod jako prodejna bylin. Oba prostory k podnikání jsou využívané do konce července 2024 lékárnou (pak budou volné). Užitná plocha nebyt. prostor a bytů v budově je celkem cca 614m2 (z toho nebyt. prostory tvoří cca 200m2) + suterén + velká půda.

Dva z bytů jsou užívány současnými spolumajiteli domu a jejich další využití bude předmětem jednání s novým majitelem prodávané 1/2 domu. Jeden z těchto bytů je v původním stavu se zachovanými původními dveřmi či kachlovými kamny. Druhý z těchto bytů byl upraven před cca 15 lety. Jeden byt v domě je tč. volný. Ostatní 3 byty jsou pronajaty na dobu určitou. Byty byly během let upravovány, aby je bylo možno pronajímat za tržní nájem. Do domu bylo rovněž průběžně investováno.

Z větších oprav provedených v posledních letech uvádíme: V roce 2019 byla provedena GO dvorní fasády, v roce 2022 GO balkónů do ulice a ve stejném roce i nízkotlaké vstřikování polymerního gelu v suterénu domu za účelem zamezení zemní vlhkosti. Půda domu je volná a teoreticky je vhodná k vestavbě. Za domem je malý dvorek se sympatickou zahrádkou.  Pro ukázku stavu bytů jsou přiloženy fotky dvou bytů v domě. V RK jsou k dispozici: PENB, další fotografie interiérů bytů a původní půdorysy celého objektu. Uvedená cena je za nabízenou id. 1/2 domu.

Mapa