Pronájem rodinného domu se zahradou 4+1 s balkonem, 140 m2, Nupaky, Praha-východ


Pronajmuto



další obrázky





Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu nezařízený prostorný patrový rodinný dům s balkonem (jedná se polovinu dvojdomu typu CANABA) a zahradou cca 300 m2.
Na pozemku je přístřešek pro auto a malý zahradní domek na nářadí. Volné ihned.
Ideální bydlení pro rodinu s dětmi. Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobý pronájem.

Dům se nachází v žádané rezidenční lokalitě Nupaky u Prahy pouze 2 km od nákupního centra Čestlice - Průhonice. Snadnou dostupnost zaručuje přímý nájezd na dálnici D1, metro Opatov je vzdáleno 5 minut jízdy autem nebo 20 minut autobusem PID č. 385. Přímo v obci se nachází školka, malý obchod, obecní úřad a policejní služebna.

Dispozice: v přízemí je předsíň, velký obývací pokoj se vstupem na zahradu, kuchyň a samostatné WC. V patře jsou tři ložnice, koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC.
V přízemí jsou dvě komory, v patře je šatna.

Vybavení: krbová kamna v pokoji, kuchyňská linka s myčkou, vestavěnou elektrickou a mikrovlnou troubou, plynový sporák a digestoř. Vytápění plynové ÚT - vlastní plynový kotel.

K ceně nájmu je nutno připočíst zálohy za služby cca 4.000 Kč měsíčně (3 osoby) za vodné stočné, energie (elektřinu a plyn) a popelnice, které si nájemce převádí na sebe. Kauce 30 000 Kč, odměna RK jen 13 500 Kč.

Mapa