Pronájem bytu 2+1, 80 m2, Orebitská, Praha 3


Pronajmuto



další obrázky






Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu velmi pěkný, světlý a prostorný byt po kompletní rekonstrukci na oblíbeném Žižkově. Nachází se ve 3. patře udržovaného historického činžovního domu bez výtahu. K dispozici ihned.
Byt s atmosférou měšťanských časů ze začátku dvacátého století je nezařízený a jsou zde částečně zachovalé původní detaily - dveře, okna, kování, parkety v pokojích.

Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Pěkné bydlení pro rodinu (max. 4 osoby), v případě spolubydlení max. 2 osoby.
Byt nelze dál pronajímat či využívat ke krátkodobým pronájmům.

Dispozice: velká předsíň, kuchyň se spíží, dva pokoje se samostatným vstupem z předsíně, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem, komora.

Vybavení: kuchyňská linka se sporákem a digestoří. Vlastní ústřední topení - plynový kotel pouze pro tento byt, ohřívá i vodu. Možnost připojení k rychlému internetu - anténa na střeše domu.

Výborně dostupné MHD - 3 minuty autobusem na metro C Florenc. V místě jsou školy, školky, spousta obchodů, bister, kaváren a restaurací. Park Vítkov, nedaleko Žižkovské divadlo. K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 650,- Kč/os/měs. + energie (elektřinu a plyn cca 2500,-Kč /měs.), které si nájemce přihlašuje na sebe. Vratná kauce 15 000,- Kč, odměna RK je jeden nájem.

Mapa