Pronájem částečně vybaveného bytu 1+1, 45 m2, Prokopova, Praha 3 - Žižkov


Pronajmuto



další obrázky







Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu útulný pavlačový byt ve 3. patře historického žižkovského domu bez výtahu. K dispozici ihned.
Do bytu se vstupuje z malebné pavlače situované na jihozápad, která se dá užívat jako terasa.
Dům se nachází ve vyhledávanéné části Žižkova na skvěle dostupné místě autobusem i tramvají (nedaleko metro). V místě je spousta obchodů, restaurací, klubů i Žižkovské divadlo. Přes ulici se vchází do jednoho z největších pražských parků - Vítkova. V blízkosti je Žižkovský tunel - zkratka do Karlína.

Pěkné bydlení pro jednu osobu či pár (max. 2 osoby). Vzhledem k dispozici bytu (průchozí místnosti) není vhodné pro spolubydlení. Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Byt nelze krátkodobě podnajímat.

Dispozice: z pavlače se vchází do předsíně s oknem, dále do kuchyně - z té se vstupuje do pokoje i do koupelny. Nová koupelna je se sprchovým koutem a WC.
Okna bytu jsou situována na jihozápad a na severovýchod.

Vybavení: kuchyňská linka se sporákem a digestoří, myčka. V nově rekonstruované koupelně je sprchový kout, WC a pračka. Ohřev vody el. boiler, topení 1 x plynové topidlo WAW a přímotop. V pokoji krásné renovované parkety, kuchyni a předsíni PVC, v koupelně dlažba. Po dobu nájmu lze přihlásit trvalé bydliště.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 600 Kč/os/měs. + energie, které si nájemce přihlašuje na sebe. Krásné bydlení pro milovníky Žižkova, doporučujeme! Kauce 11 500 Kč, odměna RK jeden nájem.

Mapa