Pronájem bytu po rekonstrukci 1+1, 42 m2, Hvězdova, Praha 4 - Nusle


Pronajmuto



další obrázky


Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu krásný tichý a světlý byt s výhledem do zeleného vnitrobloku - okna jsou situována na jihozápad. Nachází se ve 4. patře v domě s výtahem.
K dispozici ihned.
Byt se nachází v kompletně rekonstruovaném činžovním domě z třicátých let minulého století a má zachované některé původní prvky (např. vnitřní dveře).
Skvělá dopravní dostupnost - dům se nachází se v blízkosti obchodního centra Arkády a metra C Pankrác, v blízkosti je divadlo a park Jezerka.

Ideální bydlení pro pár (max. 2 osoby), není vhodné na spolubydlení . Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Byt nelze dál podnajímat ani využívat ke krátkodobým pronájmům.

Dispozice: předsíň, ze které jsou vstupy do kuchyně, pokoje, koupelny a WC. Kuchyň a pokoj jsou propojeny.

Vybavení: nadstandardní kuchyňská linka s elektrickou indukční deskou a el. troubou a retro lednice s mrazákem. Malá komora, plastová okna se žaluziemi. V koupelně je rohová vana. Vlastní ústřední topení - plynový kotel pouze tento byt ohřívá i vodu. Na podlahách v kuchyni a pokoji je plovoucí podlaha.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 620 Kč/os/měs. (vodné stočné, výtah, popelnice, úklid a osvětlení domu) + energie, které si nájemce přihlašuje na sebe. Kauce 14 000 Kč, odměna RK 1 nájem.

Mapa