Pronájem slunného bytu s balkonem, 1+1, 56 m2, Nuselská, Praha 4 - Nusle


Pronajmuto



další obrázky







Popis objektu

Nabízíme k pronájmu velmi pěkný prostorný byt s balkonem po rekonstrukci. Slunný byt se nachází ve 3. patře funkcionalistického domu z třicátých let minulého století s výtahem. Byt je vybaven i myčkou, ale je bez nábytku - nábytek na fotografiích je současného nájemce. V bytě jsou zachovány krásné původní prvky včetně vnitřních dveří, kování, parket apod.
K dispozici od 2. května 2018, prohlídky po dohodě možné.

Možnost pronájmu parkovacího stání ve vnitrobloku vedlejšího domu za 1500 Kč/měs, kryté stání za 2 000 Kč/měs.

Pěkné a stylové bydlení v udržovaném domě s majitelem na vyhledávaném místě v širším centru Prahy - tramvaje, autobusy, nedaleko metro Pražského povstání, Vyšehrad i I.P. Pavlova. Spousta obchodů, kaváren, bister a restaurací i divadla Na Jezerce a Na Fidlovačce. Velké parky v okolí - Grébovka, Folimanka, Vyšehrad.

Ideální bydlení pro pár nebo jednu osobu (max. 2 osoby), není vhodné na spolubydlení. Nájemní smlouva minimálně na jeden rok. Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Byt nelze krátkodobě podnajímat.

Dispozice: prostorná předsíň ze které je samostatný vchod do kuchyně, do pokoje, do koupelny, samostatného WC a komory.
Okna bytu jsou situována na jihozápad (pokoj) a na severovýchod do tichého vnitrobloku (kuchyně).

Možnost pronájmu parkovacího stání ve vnitrobloku vedlejšího domu za 1500 Kč/měs, kryté stání za 2 000 Kč/měs.

Vybavení: kuchyňská linka, plynový sporák a myčka. Nadstandardní úložné prostory - spíž v kuchyni a komora v předsíni. Koupelna s vanou. Ústřední topení (plynový kotel v domě), ohřev vody - plynová karma. Nová okna, parkety v pokoji, předsíni i kuchyni.

V ceně nájmu jsou již započítané poplatky za výtah, popelnice, úklid a osvětlení domu. K ceně za nájem je třeba připočítat zálohy za služby 2 000 Kč/měs/os (jen ústřední topení a vodné stočné - v případě 2 osob 2500 Kč/měs) a energie (elektřinu a plyn), které si nájemce přihlašuje na sebe a hradí přímo dodavateli. Kauce 12 000 Kč, odměna RK jen
7 300 Kč.

Mapa